sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Wukin eka koulari

Käytiin Uudessakaupungissa BH-kokeessa.
Kuinkas ollakkan minähän sitten sain ohjata Wukia ja joo itse olen sen verran kriittinen etten ehkä olisi sitä läpipäästänyt.
 Hihnassa seuraaminen oli kuin oltaisiin lenkkeilty, hihna ei kuitenkaan kiristynyt missään vaiheessa mutta oli väljää, käännökset väljiä, siitä arvosteluksi Hyvä.
 Taluttimetta alkoi ihan ok mutta käännökset ei ollut mukana ollenkaan. Lähti kuitenkin seuraamaan hrti käänöksen jälkeen, tästä arvosteluksi Hyvä
 Henkilöryhmä hihnalla ok, hihnatta jätätti. Hyvä
 Istumisliike, valmisteleva osuus hieno! mutta ei reagoi mun pysähtymiseen vaan on mun edellä ja paumattaa maahan kun sanon istu, toinen käsky ja jää istumaan tästä tyydyttävä.
 Maahanmeno ja luoksetulo paranee kokoajan seuraaminen loppua kohden tietty, maahan käsky ja pam siellä, sitten luoksetulo siitä tulee lujaa muttei törmää, kallistaa päätään kuin odottaisi palkkaa, käsky sivulle kattoo että häh, uusi käsky ja siirtyy sivulle. Woe hyvä päiväää..saatiin kuitenkin erittäin hyvä.
 Paikkamakuu erinomainen, mun mielestä kyllä siirtyi metrin ellei puoltatoistakin, mutta tiedän että tuo osaa hivuttautua hyvinkin hienosti eteenpäin itseään. Läpi meni kuitenkin =)

Kaupunki osuus, ei huomautettavaa, hyvin varma koira, ei reagoi juoksijoihin, pyörilijöhin, ihmisiin, autoilijaan eikä toisiin koiriin. No juu ei kun oli juoksuinen tytteli mennyt lenkillä ja kuinka satuttiikin sitte juuri samaisesta kohtaa kulkemaan. Leuka vaan väpätti ja kuola valui, haisteli maata niin keskittyneesti ettei voinut muuhun reagoida.
Kytkettynä oli puussa mutta eipä ollut siinäkään ongelmaa =)

Nyt keskitytään toko kokeeseen menoa, kunhan saadaan paikka jostain =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti