tiistai 19. elokuuta 2014

Voihan juoksut..

Lumi aloitti lauantaina juoksut ja voi pojat tuota Wukia...kyllä nenä toimii mutta kuulo ei niinkään. Taisi tänään olla viimeinen lenkki siten että saavat juosta yhdessä vapaana. Sisällä on toisinaan kuolalätäköitä..
Onneksi lumilla on hyvä juoksuväli pääsen itse hieman helpommalla. Hyvin myöskin Lumi ajaa Wukin pois jos tungettelee. Nyt on hommattava vielä yksi sisähäkki että varmasti ovat erihuoneissa ja siten etteivät pääse vahingossakaan täppipäivinä lähellekkään toisiaan jos satutaan jossain käymään ilman niitä.

Agikisat jäävät nyt myöskin väliin mutta menen töihin ja katsomaan kun taitavat siellä menevät. Hiukan kyllä harmittaa kun oli maanantaina niin kivat reenit, tehtiin joukkuekisan mukaiset reenit ja sain lainata Liinu-mummoa. Rataan oli rakennettu kolme rataa ja joukkueessa meitä oli kolme, jokainen lähti omasta kulmasta suorittamaan rataa kun edellinen oli tullut "maaliin" vauhtia ja tilanne tajua sai olla paljon.
Nooh ei ihan putkeen mennyt ekalla varsinkaan mulla pakkahajosi ihan totaaliisti...voi luoja..
Siinä sain sitten rakentavaa palautetta Tarulta ja Janikalta ja kun sitä siinä mutustelin ja oivalsin mitä kaikkea sähläsin niin seuraava rata meni paremmin, vitos kutos esteelle en ehtinyt tekemään oikeaan kohtaan pers jättöä niin eihän Liinu sinne mennyt mihin piti, kun sitten meni putkeen jonka jälkeen oli spurtin vuoro sain tosissani juosta että ehdin ohjamaan edelle...hmm katse koiraan kun menet... Liinu päättikin jäädä putkelle haistelemaan =) mitäpä siinä voi kuin nauraa..eikun uudestaan niin johan oli koirakin mukana ja loppurata meni ihan niinkuin harjoittelin. On se vaan niin kiva tuo Liinukin hauskaa oli ja toivottavasti jo olisi ajatus mukana joka radalla mitä tulen tekemään.

Pingun kanssa reenailtiin ensiksi putki lähetyksiä, sinnikkäästi katse minussa mutta alkoihan se sitten hakea sitä putken suuta. Sen jälkeen päällejuoksua, jälkimmäisen siivekkeen edessä oli verkko ettei juokse ohi vaan tulee siitä mun luokse, palkka oli siivekkeellä ja taisi ainakin kerran unohtaa ottaa sitä mukaan. Täytyykin muistaa taas leikkiä siten että vaikka mä juoksen niin lelu otetaan mukaan.
Niistoakin tehtiin hyvin hoksasi Pingu senkin. Ensin opetus miten tehdään ja sitten vähän ennakointia mukana. On sekin vaan niin taitava.

Sunnuntaina käytiin Janikan luona aksailemassa ja tehtiin Lumin kanssa jälleen sitä juoksemista eli mä juokasen edellä ohjaten sen pitää keskittyä siihen että rimat pysyy ylhäällä vaikka olisi kuinka kiire, huomattava parannus edelliseen ja mä sain taas juosta.

Pingulle tehtiin takakiertoa ja päällejuoksua, isompi asia tuntui tänään olevan se että mä hoksasin missä ja miten olen esteillä...

Tokoilua Lumin kanssa pientä ja super kivaa!! Eteenpäin mennään varmasti. Kukkapurkkien vienti toisaalle kuin omalle pihalle eteene hyvin, Lumi haistelee jokaisen ja merkkaa sen nakin sieltä, tunnari joka tuoksuu mulle ja nakille =) saa nähdä keksiikö vielä jotain kun rupeeaa ideat olemaan taas vähissä. Mietittävä on ettei tule liian kaavamaista kummallekkaan =)

Wukin kanssa on Make tehnyt pikku kivaa tokoa ja agilityssä opettelivat päällejuoksua ja takaakiertoon lähettelyä. Hiukan mun on vaikeeta olla tekemättä Wukin kanssa mutta silloin tällöin reenailen senkin kanssa agiltya, ja täytyy sanoa että on Wukin lempilaji selkeästi,  jaksaa tosi hyvin vaikka toipilaana on ja kuntokin sen mukainen.

ylihuomenna mennään reenamaan tokoa, siitä sitten tuonnempana lisää..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti