sunnuntai 24. elokuuta 2014

do diii

johan sain huomata jo Lumisa että on juoksut, tehtiin kotosalla vähän jääviä ja ei millään meinannut pelittää neiti kun piti kyylätä oikeen kyylämällä lelua jonka olin jättänyt kauemmas..nooh heitinpä lisää leluja kehiin ja vaadin että nyt tehdään töitä eikä jumiteta, aukesihan ne ajatukset sieltä ja taas toimi niinkuin kuuluukin. Tuo lelujen viljely ylt ympäriinsä on auttanut kyllä Lumille sen että pystyy tekemään seuruuta, jääviä, kaukokäskyjä  mitä nyt sitten olenkin tehnyt ja lelu palkan saa kun sen kerron. Iso edistys askel Lumille kun oli kausi ettei pystynyt tekemään juuri mitään jos oli lelu näkösällä.

Aksassa on myös näin ettei palkka ole mulla vaan on jossain kentällä tai joku on mukana palkkaamassa. Huomattu myös että ei silloin kilpaile mun kanssa menemistä vaan keskittyy itse aksaan.
Tänään harmitti ihan todella kun oli Raumalla kisat enkä voinut osallistua, sain tyytyä vain katseluun. Onneksi näitä kisoja tulee vielä lisää..


Pingun kanssa taas hötkyilen ja ihan turhaan.. tottista kun ollaan tehty tarvitsisi malttaa, sivulle tulo on hieno mutta seuraa sanan kanssa pitää malttaa. Seuraamista ollan tehty tarjoamisen kautta ja siihenkin olen tyytyväinen Pingu hakee hienosti paikan, itselleni muistutan sitä palkkauksen oikea aikaisuutta ja etten kulje kohti koiraa kun kävelen..Luokse tulon paikkaa ollaan tehty ja pikkuhiljaa siihen alkaa tulla hyvin, pieneltä etäisyydeltä ja palkkausta molemmin käsin namilla.

Leikkiminen on nyt tauolla hetken kun poskihampaat ja kulmurit irtoilee, on hiukan hellänä vissiin ikenent kun ei oikeen saa pidettyä kiinni. Nyt onkin hyvä reenata lelun palautusta =) haluan että Pingu tuo käteen lelun. Opetin ensin koskemaan nenällä kämentä ja sitten että hakee lelun ja palkan saa kun koskee kämmentä, häivytetään tuo kämmenen kosketus ja tuo lelua aina kädelle asti ja palkka kun lelu on kädessä. On ehkä hassusti kirjoitettu mutta joku viisaampi varmaan osaa peremmin selittää tän =D Pingu kun tarjoaa niin kivasti, on todella nopsaan oppinut tälläisen.

Wukin kanssa on kohotettu kuntoa ja pikkuhiljaa taas palaileen omaksi itsekseen..tai no miten palailee kun on tuo juoksunen täällä..nenä ainakin toimii =))  Wuki kävi Maken kanssa tokoilemassa torstaina kisoja silmällä pitäen. Hienosti meni ja varmuutta haetaan nyt liikkeestä seisomiseen. Wuki on hieman epävarma tekeekö oikein. Kisa kalenteria taas selailtu ja nyt tarttis sitten varata pikkuhiljaa se kisapaikka =)  BH koe olisi nyt syskyllä tarkoitus tehdä myöskin, toivottavasti saadaan paikka..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti